pillen
Pil geneesmiddel Wikipedia.
De bereiding geschiedde door de gewenste hoeveelheden geneesmiddel in poedervorm te mengen met een mengsel van zoethoutpoeder en gedroogd zoethoutextract en door middel van glycerine hiervan een pasta te maken. Met behulp van een pillenplank, een pillensnijder en een ronder werden van deze massa ronde pillen gedraaid.
pillen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van pillen. onbepaalde wijs kort lang. te zullen pillen. te hebben gepild. gepild zullen hebben. gepild te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.
pillen WikiWoordenboek.
onovergankelijk informeel aan de pil zijn. meervoud van het zelfstandig naamwoord pil Elke doos bevatte ontbijtrepen, noten, rozijnen, tortillas en noodles, aangevuld met wc-papier en pillen zoals vitamines en visolie. Het woord pillen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
De pil als anticonceptie? Ontdek of het goed bij je past.
Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je op vakantie gaat. Er zijn ook pillen zonder stopweek, dus met 28 pillen per strip. Gebruik je een meerfasenpil? Dan hebben de pillen in de strip verschillende hoeveelheden hormonen. Neem daarom contact op me je huisarts wanneer je jouw menstruatie wilt overslaan.

Contacteer ons

Meer resultaten voor pillen