technische optimalisatie

Technische optimalisatie

De technische optimalisatie een website wordt gebouwd is uitermate belangrijk om hoger te komen in zoekmachine Google.

Het verbeteren van uw linkprofiel of het creëren van meer content en het optimaliseren van content heeft niet de gewenste effecten als de techniek van de website niet in orde is. Het verbeteren van de techniek leidt tot een betere gebruikerservaring voor uw bezoekers, maar zorgt er ook voor dat de inhoud en navigatie door zoekmachine Google makkelijk te crawlen is.

Het is het doel dat zoekmachine Google gegarandeerd elke pagina kan indexeren, waarbij het effect van indexatie en het ‘goed scoren’ van een webpagina weer afhankelijk is van vele andere factoren. In ieder geval, de basis van uw website moet goed staan om op andere factoren te scoren!

Zoekmachine optimalisatie door de techniek

De techniek van een website heeft vele factoren. We houden bij de techniek onder andere rekening met:

  1. Zoekmachine optimalisatie door middel van webadressen;
  2. Optimalisatie van de menu structuur (worden de webpagina’s volledig geïndexeerd);
  3. Schone HTML-code (belangrijke codes zo hoog mogelijk in de programmeercode);
  4. Vermijden van frames op de website;
  5. Zoekmachine vriendelijke redirects (301 & 302 redirects);
  6. Zoekmachine vriendelijke title tags, subtitels, teksten en afbeeldingen;
  7. Vermijden van duplicate content. We willen niet dat uw eigen webpagina’s met elkaar concurreren en de kracht van SEO delen. Is een webpagina door meerdere routes te bereiken? Dan moeten we die correct afsluiten;
  8. De laadtijd van uw website. Iedere seconde die nodig heeft om uw website volledig te laden zorgt voor een verlies in bezoekers.

Technische optimalisatie is de fundering

Door middel van de technische SEO-specialisatie op uw website geven we direct aandacht aan het belang van vindbare content dat de websitestructuur volledig herkend en gelezen wordt door de zoekmachine Google. Om uw online-doelstellingen te kunnen verwezenlijken moeten we de technische aspecten van de website optimaliseren.

Het is erg belangrijk dat alle webpagina’s geïndexeerd worden. Dat betekent dat er geen frames aanwezig moeten zijn die het indexeren bemoeilijken, de koppen goed gestructureerd zijn en dat er een duidelijke interne linkstructuur aanwezig moet zijn ondersteunend met een correcte HTML-sitemap.

We helpen de Googlebot als het ware om het crawlbudget, het budget dat Google maandelijks aan uw website beschikbaar stelt, volledig en correct wordt uitgegeven.

Vragen? Neem contact op

Technische optimalisatie website