linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding behoort tot een van de complexe processen binnen online marketing en is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine Google ziet een externe link als een compliment van een andere website.

Linkbuilding is dus het verkrijgen van kwalitatieve backlinks met het idee om de autoriteit van uw website te verbeteren. Wel is het extreem belangrijk waar de backlinks vandaan komen, controleren we op de PA en DA van externe backlinks en wordt er veel kennis, ervaring en betrokkenheid van de linkbuiling-specialist vereist.

In ons team hebben wij twee ervaren linkbuilders zitten met meer dan tienjaar ervaring. We hebben een breed netwerk met 10.000 gerelateerde websites en 100+ partners. Onder deze partners bevinden zich ook veel gerenommeerde SEO-bureaus, die onze linkbuildingservice regelmatig uitbesteden voor hun eigen klanten.

linkbuilding uitbesteden bureau

Hoe gaat Webizx internetbureau te werk?

Om te beginnen zullen we uw wensen en budget voor linkbuilding inventariseren. We zullen vlak na het gesprek een linkbuilding SEO-scan uitvoeren op uw directe concurrenten en van daaruit zullen wij kijken of uw wensen realistisch en haalbaar zijn binnen uw gewenste termijn.

Wanneer we een analyse hebben uitgevoerd doen we een voorstel om uw website hoger te krijgen in de zoekresultaten van zoekmachine Google. We doen verder een grondig onderzoek op basis van uw huidig linkprofiel, concurrentieanalyse, zoekwoorden analyse en op welke websites wij relevante backlinks kunnen koppelen.

Tijdens en elke maand na de uitvoering van onze linkbuilding diensten geven wij u een uitgebreide rapportage van de geplaatste backlinks en het effect van uw investeringen in de afgelopen maand.

Wij, namens Webizx internetbureau, vinden een uitgebreide en duidelijke rapportage erg belangrijk bij ons werk. Wij beschikken tevens over handige backlinks-tools die het onderzoeksproces en linkbuilding proces versnellen en vergemakkelijken.

Contact opnemen

Linkbuilding uitbesteden Alkmaar

U kunt linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een complex proces en vergt veel tijd. Logisch, want linkbuilding is een intensieve bezigheid, helemaal als u niet weet hoe u moet beginnen. Uit onderzoek blijkt dat het voor een bedrijf soms wel vier keer goedkoper is om een professioneel bureau in te schakelen en deze vorm van zoekmachine optimalisatie uit te besteden.

Door middel van de vier linkbuilding peilers houden we rekening met:

  1. Ankerteksten
  2. Autoriteit van een webpagina
  3. Linkvariatie

Linkbuilding is niet eenmalig

Het proces linkbuilding vergt tijd. Het is vooral erg arbeidsintensief en scoren op dergelijke zoekwoorden vraagt maanden linkbuilding. Uw concurrenten zitten waarschijnlijk ook niet stil en een goed internetbureau is ook helder over de tijd en de realisatie van het proces.

Het is volgens zoekmachine Google onnatuurlijk om 100 relevante backlinks binnen een dag te verzamelen. En wanneer uw backlinks geplaatst zijn, dan is het ook nog altijd belangrijk dat de desbetreffende website opnieuw geïndexeerd wordt door de zoekmachine van Google. Voor ons is het noodzakelijk dat uw backlinks op een natuurlijke manier wordt opgebouwd in het aantal links en de diversiteit daarvan.

Waarom investeren in linkbuilding

Om hoger in zoekmachine Google, Yahoo en Bing te komen is het verstandig om te gaan linkbuilden. Wel is het belangrijk dat andere SEO-factoren, zoals de techniek en inhoud van de website op orde is.

Zoekmachine Google kan zien hoe waardevol en relevant een backlink voor uw website is. Dit wordt door ons team geanalyseerd en we bekijken tegelijkertijd de relevantie. Het vergaren van kwalitatieve backlinks zorgt voor potentiële stijgingen in de zoekresultaten. Om in de top 10 van de zoekresultaten te vallen is voortdurend linkbuilding van essentieel belang!