content optimalisatie

Content Optimalisatie

Content optimalisatie is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie en is het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de content (inhoud) van webpagina’s. Ook online zijn er diverse benaderingen met betrekking tot content optimalisatie. Wel is het belangrijk om dit vanuit verschillende analyses toe te passen. Het is minder belangrijk om de inhoud te optimaliseren van webpagina’s die online al goed scoren.

Content optimalisatie vanuit SEO

Zoekmachine optimalisatie is het zo hoog mogelijk scoren in de zoekresultaten van Google. In deze context richt content optimalisatie zich op herschrijven van bestaande content, het ontwikkelen van nieuwe content en het optimaliseren van uw content structuur binnen de website om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te eindigen.

content optimalisatie


Wat doen we?

Google partner Webizx

Overige diensten

Webizx levert verschillende online marketing diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

Content optimalisatie vanuit conversie-optimalisatie

Door middel van conversie optimalisatie maakt u de website zo gebruiksvriendelijk en conversiegericht mogelijk voor uw bezoekers. In de context van conversie-optimalisatie hanteren we content optimalisatie bij het structureren en (her)schrijven van content, die zo aangenaam mogelijk leest, bezoekers optimaal laat navigeren en bezoekers aanzet tot het afnemen van de producten en diensten.

Met de optimalisatie van de inhoud van de website bedoelen we de website, de boodschap, content en aanboren van relevante onderwerpen. Bij content optimalisatie houden we ons tegelijkertijd bezig met inzichten uit o.a. de psychologie van overtuigen en ontwikkelen we de optimale customer journeys met als doel: maximaal rendement.

Dit effect mag niet onderschat worden, omdat we vanuit diverse cases steeds vaker terugzien dat de optimalisatie van de inhoud van een website goed gepaard gaat met verschillende beïnvloedingsprincipes.

Ten tweede is content optimalisatie zo belangrijk, omdat het voor de zoekmachines niet altijd even makkelijk is om een website optimaal te crawlen. Wij mensen kunnen heel snel en heel veel verbanden met elkaar leggen om te weten waar een bepaald onderwerp over gaat.

De zoekmachines hebben hier vaak wat meer moeite mee en het is dan ook erg nodig om deze zoekmachines te assisteren. Samen met nog verschillende andere factoren leidt SEO content optimalisatie tot betere posities op uw relevante zoektermen.