zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is het online marketinginstrument om uw website beter organisch vindbaar te maken. Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunnen potentiële klanten door middel van zoekwoorden uw bedrijf veel makkelijker vinden in de organische zoekresultaten. Webizx internetbureau kan uw website voor alle zoekmachines optimaliseren.

Zoekmachine marketing bureau Webizx

Bedrijven die een beperkt budget hebben en die meer klanten willen kunnen door middel van zoekmachine marketing hun bedrijf boosten in de organische zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten waar niet voor betaald is.

Een groot voordeel van zoekmachine marketing is dat u hier levenslang profijt van heeft. Mits u niet aan SEO doet is de kans groot dat uw bedrijf online steeds meer in verval raakt, omdat concurrenten vaak wel een zoekmachine marketing bureau hebben ingeschakeld. Ook is het heel goed mogelijk om de resultaten beter meetbaar te maken dan de reguliere marketinginstrumenten.

Het uiteindelijke doel is om op de zoekwoorden, die uw diensten of producten verwoorden, hogere posities in de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen. Het voordeel is dat uw bezoekers gericht op zoek waren naar uw informatie, omdat zij relevante zoekwoorden hebben ingetypt, voordat zij op uw website terecht zijn gekomen.

Het uiteindelijke doel is uiteraard het verhogen van de conversies op uw website. Een conversie is een benaming voor meer bezoekers, verkopen, leads, aanvragen of naamsbekendheid.

Zoekmachine marketing bestaat niet alleen uit zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook uit zoekmachine adverteren (SEA).

Wat zijn de kosten van zoekmachine marketing?

De kosten van zoekmachine optimalisatie wordt bij Webizx internetbureau op resultaat besproken. U betaalt bij SEO altijd bij ons de opstartkosten (€125.- euro) en daarna op basis van No Cure No Pay.

Dit principe houdt in dat we op basis van de resultaten door middel van een rapport u maandelijks een factuur krijgt (€150.- euro). We hanteren dit principe, omdat wij als specialisten er zeker van zijn dat wij uw online doelstellingen kunnen verwezenlijken.

De opstartkosten zijn ervoor, omdat zoekmachine optimalisatie begint met verschillende uitgebreide analyses. Zoekmachine adverteren kent een opstartkosten van €100.- euro en daarna maandelijks €125.- euro als fee om dit door ons te laten uitbesteden. Het klikbudget bepaald u en is het budget wat u maandelijks aan zoekmachine Google wilt uitgeven.

Zoekmachine marketing bij Webizx internetbureau

Webizx internetbureau heeft de certificaten en jarenlange ervaring in zoekmachine marketing. We hanteren goede voorwaarden voor onze klanten en boeken al jarenlang resultaat.

U kunt bij ons vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over zoekmachine marketing. Wij hebben een gemiddelde responstijd van 4 uur.

Zoekmachine marketingbureau Alkmaar

Zoekmachine adverteren bureau Webizx

Zoekmachine adverteren wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd en verschijnt bovenaan de zoekopdrachten. Deze zoekresultaten zijn gesponsorde zoekopdrachten en staan bovenaan (4 posities) en soms onderaan (1-3 posities) als advertentie omschreven. Bij de zoektermen op basis van producten of diensten: “laptop kopen” staan deze gesponsorde zoekresultaten ook aan de rechterkant.

Deze vorm van online adverteren leidt vaak tot hogere conversiepercentages, omdat potentiële klanten uw producten of diensten vaak willen aanschaffen. Deze type bezoekers zijn (vaak) aan het eind van hun aankoopbeslissingsproces, waarbij organische zoekresultaten veelal een hogere CTR hebben op de informatiebehoefte.

Het is tevens mogelijk om remarketing campagnes uit te voeren. Zoekmachine optimalisatie is meer procesgericht, waarbij u maandelijks dit zelf kunt doen of laat uitbesteden.

Zo klimmen uw resultaten maandelijks hoger in de organische zoekresultaten. De kosten zijn dan lager dan bij zoekmachine adverteren, maar het vergt wel meer tijd.