SEA Quickscan

SEA Quickscan

Wat is Search Engine Advertising?

SEA staat voor Search Engine Advertising en hiermee worden de bovenstaande betaalde zoekresultaten bedoeld. Door te adverteren op zeer specifieke zoekwoorden kunt u zeer specifiek uw doelgroep benaderen. Ook is het mogelijk om op bepaalde themawebsites te adverteren met behulp van verschillende banners.

Adverteren met Google adverteren

Google heeft twee typen zoekresultaten, namelijk gesponsorde zoekresultaten als organische zoekresultaten. Middels een veilingsysteem waar u met andere concurrenten op dat zoekwoord aan het bieden bent kunt u uw bovenstaande zoekposities betalen door verschillende betaalopties, zoals: CPC, CPA, CPM, et cetera.

Naast uw biedingen kijkt Google ook naar andere factoren binnen SEA, zoals de kwaliteit van uw advertentie, CTR van uw advertentie en uw kwaliteitsscore.

Optimaliseren van uw SEA campagnes,

Wat betreft optimalisatie van uw SEA campagnes is het optimaliseren van uw advertenties, landingspagina's, kwaliteitsscores en biedingen onze dagelijkse praktijk. Iedere factor omvat meerdere deelfactoren, die we dagelijks middels rapportages bijhouden.

Bij volledige optimalisatie kunnen we het budget omhoog gooien, waardoor de verkopen of leads aanvragen van uw bedrijf verder zullen stijgen. We hebben over al onze klanten gezien een gemiddelde conversiepercentage van 24%. Dat betekent dat van de 10 klanten (met een gemiddelde CPC van €3,86 2,4 leads aanvragen of verkopen genereren.

Tijdens een SEA Quickscan worden de onderstaande punten beoordeel en getoetst conform de optimalisatiefactoren:
✓ Structuur
✓ Content
✓ Kwaliteitsscores
✓ Relevantie

Doelgroepanalyse SEA

Sluiten uw campagnes aan bij uw doelgroep? Wie zijn uw doelgroep en op welke thema gerelateerde websites zijn zij aanwezig? Op welke zoekwoorden wordt er wel gezocht en gebruikt u deze zoektermen al optimaal?

SEA Rapportage

U ontvangt van ons binnen enkele dagen een checklist met de verbeterpunten van uw SEA campagnes. De checklist bestaat uit diverse factoren die een belangrijk onderdeel zijn binnen de SEA campagnes. Deze lijst kunt u zelf doorvoeren met als doel meer traffic en sales te genereren.

SEA Quickscan aanvragen

Bent u al bezig met zoekmachine adverteren? Valt het resultaat tegen en heeft u het idee dat uw campagnes nog beter kunnen renderen? Vraag dan een SEA Quickscaan aan en laat onze specialisten kijken naar uw huidige SEA campagnes. Binnen enkele dagen heeft u de rapportage per mail van ons ontvangen.

 

Google Partner

Webizx is officieel gecertificeerd als Google Partner. Wij zijn een erkend bureau om onze klanten te voorzien van zijn of haar zoekmachine adverteren strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen Search Engine Advertising (SEA).

Google partner Webizx