Google display campagnes

Google Display Netwerk

Uit een onderzoek van Rabobank blijkt dat de online advertentiemarkt de afgelopen jaren enorm gestegen is en dat ook komende jaren nog flink door zal stijgen met jaarlijks 10% meer uitgaven ten opzichte van het jaar daarvoor. Google heeft het merendeel van deze markt in handen en het Google Display Netwerk is een heel belangrijke mogelijkheid om te adverteren.

Met het Google Display Netwerk is het mogelijk om op andere gerelateerde websites te adverteren, mits zij aangesloten zitten bij het partnernetwerk. Google Display campagnes vormen een ideale mogelijkheid om uw Return on Investment (ROI) te verbeteren. Het Google Display Netwerk is een belangrijke aanvulling op zoekmachine adverteren (Google AdWords).

Uw mogelijkheden met Google Display campagnes

Wanneer u gaat adverteren via het Google Display Netwerk, worden uw beeldadvertenties weergegeven op andere partnerwebsites van zoekmachine Google. Via Google AdWords is het mogelijk om uw advertenties te tonen aan uw zoekwoorden die gerelateerd zijn aan de inhoud van uw website.

Webizx internetbureau maakt veelvuldig gebruik van het Google Display Netwerk. Een feature die wij vaak toepassen is “onderwerp targeting”. Met onderwerp targeting kunnen we uw advertenties op bepaalde websites met specifieke onderwerpen terug laten komen. Als voorbeeld gebruiken wij ons eigen display advertenties, waarbij we het onderwerp: “hoger komen in Google” perfect laten aansluiten bij andere gerelateerde websites.

Het Google Display Netwerk wordt interessant als u online gevonden wilt worden. Als uw doelstelling is: naamsbekendheid genereren, dan kunt u via een Google Display campagne uw naamsbekendheid met een klein budget verbeteren. Het visueel naar voren brengen van uw merk heeft veel voordelen op de lange termijn.

Aanlevering banners of laten ontwerpen

Adverteren in het Google Display Netwerk werkt door middel van diverse soorten banner- advertenties. Het is mogelijk om bij ons materialen aan te leveren of u kunt gebruikmaken van de diensten van onze grafische vormgever.

Onze specialisten hebben de ervaring en wij kunnen voor u ontwerpen en implementeren, zodat u zeker weet dat alles goed gaat en u er geen omkijken naar heeft. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer informatie ontvangen over het proces en de prijzen? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.

Google Display campagnes

Google Partner

Webizx is officieel gecertificeerd als Google Partner. Wij zijn een erkend bureau om onze klanten te voorzien van zijn of haar zoekmachine adverteren strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen Search Engine Advertising (SEA).

Google partner Webizx

Neem contact op