Dynamische remarketing

Dynamische Remarketing

Met Google AdWords is het mogelijk om potentiële bezoekers, die eerder op uw website zijn geweest, nogmaals te benaderen via dynamische remarketing advertenties. Uit onderzoek blijkt dat dit leidt tot hogere conversies, dan wanneer u niet aan remarketing campagnes doet.

Via de dynamische remarketing banners van uw product- of dienstenaanbod, via het uitgebreide Google Display Netwerk, kunnen wij uw potentiële bezoekers die in het verleden op uw website zijn geweest nogmaals benaderen.

De specialisten van Webizx internetbureau kunnen u helpen om de banners te ontwikkelen naar de karakteristieken van de doelgroep, het technisch beheer van AdWords-campagnes en optimalisatie van de campagnes.

Verschillende remarketing middelen

Door synergetische remarketing doelstellingen kunnen wij uw volledige remarketing campagnes opzetten. Zo is het mogelijk om via Facebook remarketing campagnes op te zetten en deze samen te laten functioneren met uw AdWords campagnes.

Ook kunnen wij uw e-mailcampagnes volledig beheren en deze e-mail lijsten volledig inzetten om uw conversies te verbeteren.

Nogmaals, met dynamische remarketing is het mogelijk om potentiële bezoekers nogmaals te benaderen. Ook is het uit ervaring erg rendabel om deze campagnes te combineren met andere online communicatiemiddelen. Bent u nieuwsgierig of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Herhaling is een krachtig middel

Met dynamische remarketing kunnen wij uw bezoekers benaderen die op uw website zijn geweest, daadwerkelijk interesse hebben getoond (analyseren we door middel van diverse KPI’s), maar niet het product of dienst hebben afgenomen of geen contact hebben opgenomen.

Door middel van cookies en de remarketing tag, die we op uw website plaatsen, kunnen we de conversies en het gedrag van uw bezoekers meten met betrekking tot uw AdWords dynamische remarketing campagne(s). Het bezoekersgedrag wordt dus opgeslagen door middel van de cookies en wij zijn in staat om uw campagnes zo ver te optimaliseren, dat het uiteindelijk veel geld oplevert.


Google Partner

Webizx is officieel gecertificeerd als Google Partner. Wij zijn een erkend bureau om onze klanten te voorzien van zijn of haar zoekmachine adverteren strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen Search Engine Advertising (SEA).

Google partner Webizx

Neem contact op

dynamische remarketing