website laten maken Heerhugowaard

Website laten maken Heerhugowaard

Een website laten maken Heerhugowaard brengt vele voordelen met zich mee. Uw website kunt u ook zien als uw (online) winkel en het is voor de hand liggend, dat een fysieke winkel ook om de tijd een nieuw jasje nodig heeft.

Webizx internetbureau ontwikkelt professionele websites in Den Helder, Heerhugowaard en Alkmaar en omstreken tegen scherpe en aantrekkelijke tarieven. Ook voor bedrijven uit andere regio’s bieden wij complete pakketten van het ontwerpen van logo’s tot complete webdesign en meer!

Ons webdesign kenmerkt zich door tijdloze, moderne, smaakvolle en professionele webdesigns, onderverdeeld in verschillende varianten. WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem waarmee wij snel voor u tegen lage kosten uw website kunnen ontwikkelen of kunnen aanpassen. Door een website laten maken Heerhugowaard hebben wij persoonlijk contact met u op een steenworp afstand.

Webdesign Heerhugowaard

Webdesignbureau Heerhugoowaard

Wilt u een nieuwe huisstijl en een nieuw logo laten ontwerpen? Ook dat is allemaal mogelijk bij Webizx. Door middel van drie ontwerpen kunt u een keuze maken, op basis van uw wensen beginnen we dan met het design.

Voor meer informatie verwijs ik u naar ons portfolio. Het portfolio wordt maandelijks bijgehouden en daar worden ook constant nieuwe afgeleverde diensten opgezet. Website laten maken Heerhugowaard? Dat kan dus bij Webizx internetbureau.

Maak een afspraak

Website laten maken Heerhugowaard

Voordelen website laten maken Heerhugowaard

Wij leveren uw website al vanaf €250.- (excl. BTW) en voordelige webwinkels al vanaf €500.- en houden tijdens de ontwikkeling al rekening met zoekmachine optimalisatie. Dat zorgt ervoor dat uw website of webshop al direct vindbaar is in de organische zoekresultaten en dat er potentiële bezoekers op uw website komt.

Na drie maanden na het live zetten van de website of webshop bellen we onze klanten op om te kijken wat het rendement is van uw website. Door middel van het implementeren van diverse tracking codes houden wij na een valide en betrouwbare periode van drie maanden bij wat de kritische prestatie indicatoren zijn (KPI’s), zoals de bouncerate en conversiepercentage.
We doen dan een prognose op basis van de statistieken en zorgen dat deze worden verbeterd. Dat allemaal tegen dezelfde tarieven!

Verder levert Webizx snelle en deskundige support. Binnen 4 uur reageren we doordeweeks op uw e-mail. We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar en in het weekend per e-mail bereikbaar. Uiteraard zijn we doordeweeks ook per e-mail bereikbaar. We bieden een compleet aanbod aan andere diensten en brengen onafhankelijke adviezen!