website laten maken Den Helder

Website laten maken Den Helder

Heeft u een website nodig en woont u in de buurt van Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna of Breezand? Dan bent u bij Webizx internetbureau aan het goede adres! Persoonlijk komen we bij u op de koffie of u komt bij ons op de koffie om het concept van uw website te bespreken.

Webizx internetbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Wij ontwikkelen krachtige en converterende websites, rekening houdend met zoekmachine optimalisatie (hoger komen in Google) en conversie optimalisatie (hoe behalen we meer rendement uit uw website).

Webizx is oorspronkelijk gevestigd in Julianadorp en heeft merendeel van de klantenkring uit de omgeving Alkmaar en daarboven tot en met Texel.

Website laten maken Den Helder en Julianadorp

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of redesign van uw bestaande website luisteren we eerst naar uw online primaire doelstellingen en zijn wij nieuwsgierig waarom u graag een website wilt laten maken.

Na een gesprek, kan face-to-face of via de telefoon, gaan we direct aan de slag met het concept. We houden rekening met zoekmachine vriendelijkheid en usability. Usability en interface design zijn voor ons erg belangrijk in de ontwikkeling van uw website.

Website zelf aanpassen

Met jarenlange ervaring in onze diensten door te werken bij andere professionele bureaus hebben wij ruime kennis en cases om uw website te optimaliseren. Wilt u in een later stadium elementen op uw website aanpassen?

Met het CMS-systeem, het systeem wat achter uw website zit, kunt u dat heel makkelijk zelf aanpassen en wijzigen. Wij regelen en schrijven uw website door middel van diverse coderingen, maar voor u is het mogelijk om pagina’s toe te voegen, afbeeldingen, video’s en teksten te plaatsen of te wijzigen.

Wij zullen u kort na aanlevering van uw website een kleine training geven bij u aan huis (of uitgebreide handleiding over het CMS-systeem). Bekijk tevens ons portfolio, die maandelijks up-to-date gehouden wordt.

Neem contact op

website laten maken den helder]

Wat doen we?

Google partner Webizx

Overige diensten

Webizx levert verschillende online marketing diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij: