Website laten maken Den Helder

Website laten maken den helder

Wilt u een complete website van A tot Z? Webizx is gevestigd in Den Helder en voor een schappelijke prijs heeft u bij ons een website, helemaal compleet en zoekmachine vriendelijk! Webizx internetbureau bestaat uit een team van vier freelancers en hebben de tools zelf in huis om uw website te optimaliseren voor: zoekmachine optimalisatie,conversie optimalisatie en webdesign.

Zelf aan te passen, hoger in zoekmachine Google

Website laten maken Den Helder. Bij Webizx krijgt u een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem waar u zelf veranderingen op de website kunt aanpassen. Het design dient goed aan te sluiten bij uw doelgroep en dat is iets wat echt door een designer gemaakt moet worden.

Na het design wordt het heel makkelijk om via het CMS veranderingen aan te passen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan aanpassingen in bestaande inhoud of het toevoegen van nieuwe inhoud, zoals een nieuwe webpagina.

Conclusie website laten maken Den Helder

Een website laten maken in Den Helder? Dan bent u bij Webizx aan het juiste adres. Een van onze IT-specialisten wilt graag bij u op de koffie komen om de mogelijkheden en uw wensen aanhoren om een kwalitatief goede website neer te zetten, die tegelijkertijd ook nog eens mobiel bestendig is!

Voor een betere ‘look and feel’ verwijzen wij u graag door naar de portfolio. De portfolio wordt maandelijks up-to-date gehouden.

Maak een afspraak

Website laten maken Den Helder

Factoren website laten maken Den Helder

Bij het ontwikkelen van een website komen meerdere factoren bij kijken. Zo hanteren wij eerlijke prijzen en doen we niet aan uurtjes-facturen. Vooraf bespreken we een prijs en vanuit dat standpunt beginnen we met de ontwikkeling van een website.

Daarnaast zorgen we voor een all-inclusief concept, waarbij we niet alleen denken aan het design, maar direct de teksten door vertalen naar zoekmachine-vriendelijke teksten. Een website is een ding, maar goed gevonden behoort ook tot onze prioriteiten.

Bij de ontwikkeling houden we tevens rekening met het concept: responsive website. Veel externe partijen houden de desktop-versie en mobiele-versie gescheiden. Wij zien een website als een geheel in welk schermresolutie dan ook. Wij zullen niet twee verschillende factureren uitbrengen voor twee verschillende varianten, want bij de ontwikkeling van een website pakken we gelijk het mobiele aspect mee.