webdesign bureau Alkmaar

Webdesign bureau Alkmaar

Een website laten maken in Alkmaar door een webdesign bureau in de buurt van Alkmaar? De webdesigners van Webizx internetbureau kunnen dat als geen ander! Wij houden rekening met 5 belangrijke factoren: gebruiksvriendelijkheid voor desktop, tablet en mobiel, goede vindbaarheid, professionele uitstraling, conversiegericht en volledig naar uw wensen.

Website bouwen Alkmaar

Webizx zorgt ervoor dat uw website professioneel en gebruiksvriendelijk oogt. We zullen gebruikmaken van een gebruiksvriendelijk CMS, zodat u in de toekomst uw eigen teksten kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen van webpagina’s.

We gaan uit van een mooie balans tussen visueel en gebruiksvriendelijkheid: de website zal uitblinken in overzichtelijkheid in uw diensten en gebruiksgemak. We zorgen voor meer online rendement om beter gevonden te worden op de vooraf besproken zoekwoorden.

Webbureau Alkmaar

Mocht u interesse hebben in het laten maken van een website? Webizx kan elke website opleveren, dus uw wensen zullen ons niet in de weg staan. Vraag naar de mogelijkheden door met ons contact op te nemen. Naast een van de beter externe internetbureaus in Noord-Holland zijn wij ook nog eens een van de goedkoopste!

Webdesign Alkmaar

Websites maken wij standaard mobielvriendelijk/responsive. Google heeft een zogenaamd “mobile friendly” keurmerk. Dit betekent wanneer u niet voldoet aan het keurmerk, dit invloed zal hebben op uw vindbaarheid. Een website laten maken door een webdesign bureau Alkmaar:

  1. Wij maken websites geheel op maat op basis van uw wensen en eisen.
  2. Als websitesysteem werken wij met het CMS WordPress, wat het meest gekozen CMS ter wereld is. Een voordeel hiervan is o.a. dat u in de toekomst heel makkelijk elementen op uw website kunt aanpassen of toevoegen.
  3. Websites richten wij standaard in voor een goede vindbaarheid. Samen met een SEO-specialist zullen wij uw website tegelijkertijd optimaliseren voor zoekmachine vriendelijke teksten en de techniek van de website om goed gevonden te worden door zoekmachine Google, Yahoo en Bing.
  4. De doorlooptijd van websites bij ons ligt gemiddeld op vier weken.
webdesignbureau Alkmaar


Google Partner

Webizx is officieel gecertificeerd als Google Partner. Wij zijn een erkend bureau om onze klanten te voorzien van zijn of haar zoekmachine adverteren strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen Search Engine Advertising (SEA).

Google partner Webizx

Neem contact op