Website laten maken Alkmaar

Website laten maken Alkmaar

Een website laten maken in Alkmaar kan ontwikkeld worden door heel veel externe bureaus en freelance partijen.

Vooral goed om na te denken over uw budget en de wensen die komen kijken bij het laten maken van een website. Webizx internetbureau bestaat uit een team van 4 freelancers, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied op basis van: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverterenconversie optimalisatiewebdesignsocial media marketing en e-mailmarketing.

Bent u op dit moment bereid om een website te laten maken en kiest u ervoor om drie offertes bij drie verschillende bureaus aan te vragen, dan krijgt u drie verschillende prijscategorieën terug. Juist voor die grote prijsverschillen is het belangrijk om te weten waarom? De duurste prijscategorie is namelijk niet altijd het beste.

Kosten website laten maken Alkmaar

Bij de ontwikkeling van een website zijn er prijsverschillen. Zo betaald u gemiddeld bij een bureau meer, omdat de overhead kosten en kostenstructuur binnen een extern bureau groter is, dan bijvoorbeeld bij Webizx.

Ten tweede is er een verschil in een ‘maatwerk’ website en een website op basis van een template. Bij een ‘maatwerk’ website, een website met broncode dat geheel volgens de precieze wensen geschreven is, veelal duurder dan een website op basis van een template. Een gemiddelde maatwerk website heeft u bij Webizx voor €1250.- en een template website gemiddeld voor €350.-.

Het nadeel van een template website is dat een template veelal functies en elementen bevat, die niet nodig zijn voor de gebruiker (bijvoorbeeld plug-ins), waardoor de website over het algemeen wat langer laadt. En de paginasnelheid van een website is een serieuze ranking factor voor zoekmachine Google.

Webizx internetbureau zorgt ervoor dat, mocht u liever gebruik willen maken van een bestaande template, uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor de paginasnelheid. Wij halen foutieve broncodes uit de template en zorgen dat de bestaande plug-ins geoptimaliseerd worden of verwijderd.

Conclusie

Een website laten maken in Alkmaar? Een van onze specialisten wilt graag bij u op de koffie komen om de mogelijkheden en het concept met uw wensen om te zetten in een kwalitatief goede website, die tegelijkertijd ook nog eens mobiel bestendig is! Zie ons portfolio voor de huidige projecten. Deze projecten worden om de maand geüpdatet.

Website laten maken Alkmaar

Facetten website laten maken Alkmaar

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website zijn veel facetten belangrijk. Webizx houdt rekening met alle bovenstaande vakgebieden bij de ontwikkeling van een website.

Bij de ontwikkeling starten we met het webdesign, schrijven we zoekmachine vriendelijke content en passen we conversie optimalisatie toe om zoveel mogelijk rendement uit uw website te halen. Door jarenlange ervaring in de vakgebieden is de kennis en technologieën aanwezig.

Responsive website laten maken Alkmaar

Tijdens de ontwikkeling van een website komen veel verborgen uren bij kijken. Het doordachte concept en de wensen omzetten in een mooi kwalitatieve website is pas het begin bij de ontwikkeling. Zo is er ook een verschil in of een website gelijk responsive gemaakt wordt of niet.

Een mobiele website is sinds april 2015 een serieuze ranking factor geworden en niet veel webbureaus maken de website responsive bij de ontwikkeling van een desktop-versie. Webizx internetbureau houdt daar wel rekening mee, en bij de ontwikkeling van een desktop-versie, ontwikkelen we de website tegelijkertijd ook voor mobiel.