Magento

Magento webshop laten maken

 

Webizx internetbureau levert zijn webwinkels in WooCommerce of in Magento. Magento heeft een uitgebreid CMS, gecombineerd met allerlei uitbreidingsmogelijkheden. Magento webwinkels zijn er voor webshops met een groot aantal producten. Wij weten precies hoe wij uw webshop kunnen bouwen en voldoen ten alle tijden aan uw wensen. Vaak nog beter!

Waarom kiezen voor het CMS Magento

Magento is leider en het meest gehanteerde E-commerce platform van de wereld. Door de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden binnen het CMS, is het een zeer volwassen systeem in vergelijking met andere content managementsystemen. Tevens is er de mogelijkheid om gratis plug-ins te downloaden of tegen een betaling.

Ook is de webshop en door de updates zoekmachine vriendelijk. Vooral op technisch vlak binnen zoekmachine optimalisatie is Magento voorloper. Met de update: Magento 2.0 zijn ze zeer bevorderlijk geweest met de snelheid! Ook is de navigatiestructuur en URL-structuur binnen Magento zoekmachine vriendelijk, waarbij voor iedere type pagina handmatig de gegevens ingevuld kunnen worden. Allemaal om 'duplicate content' te verwijderen.

Magento webwinkel laten maken

 

Magento webshop laten maken

Kosten Magento webshop bouwen

De kosten van een Magento webwinkel is erg verschillend. We kunnen op voorhand geen vaste prijs bepalen, maar door het stellen van vragen kunnen we een offerte op maat maken. Door onze effectiviteit en efficiëntie hoeft u zich geen zorgen te maken dat een Magento webwinkel onbetaalbaar is. U kunt al een Magento webwinkel krijgen voor €1299,-.

 

Voordelen Magento webwinkel

Met het CMS kunnen we alle standaard opties selecteren, zoals het verwerken van bestellingen, beheer van producten, categorieën, informatieve pagina's en het toepassen van promotieregels. Ook kunnen wij (en we leggen het u uitgebreid uit) over het instellen van verzendkosten, betaalmogelijkheden, voorwaarden, mailcampagnes, et cetera. Alles is mogelijk!

Omdat Magento technisch geoptimaliseerd is voor Google, is het vaak al op technisch vlak goed om op specifieke productpagina's op de eerste pagina in Google te staan. Ook worden deze webpagina's volledig geïndexeerd, omdat Google de Magento webwinkels goed kan crawlen wat resulteert in hogere organische posities.

Magento CMSMagento webwinkel
  • Uw website wordt in uw smaak en huisstijl gemaakt
  • Wordt aangesloten op ons CMS-systeem
  • Op technisch vlak al zeer zoekmachine vriendelijk
  • Breed scala aan functionaliteiten aanwezig door extensies
  • Architectuur van de website is optimaal
  • Volledig conversiegericht funnelproces
  • Zeer uigebreide mogelijkheden en toepassingen
  • U krijgt uitgebreid een CMS training en handleiding
Magento webshop is de trend

Magento is ideaal voor als u meer dan 100+ producten heeft en betaalt zich op de korte termijn er al uit. Wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken en kunnen uw webwinkel volledig aansluiten aan de wensen. Ook denken we mee, omdat we veel kennis en ervaring hebben binnen de branche.

We hebben verschillende modules die we aan uw webwinkel toevoegen. Bij ons heeft u oneindig veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs! Indien u direct een prijsopgave wilt kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard als u ook verdere vragen heeft of een afspraak wil inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Ineresse in een Magento webwinkel?

Heeft u interesse in het laten ontwikkelen van een webshop? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Maak een afspraak