strategie concept

Strategie concept

Als full-service internetbureau beginnen we met het helder maken en op papier zetten van uw online strategie en deze zetten we om in een maatwerk strategie-concept. Elke organisatie heeft een identieke doelgroepgerichte en sterk converterende strategie-concept nodig en die ontwerpen wij om online successen te vieren.

Wij gaan ervan uit dat u als ondernemer van alles weet van uw markt en ook wij doen graag een onderzoek binnen uw branche. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent online business en met alle gevonden informatie komen we tot de allerbeste strategie.

Samen online successen vieren

Tijdens het ontwerp van uw website en bouwen ervan zorgen we tegelijkertijd dat onze online marketeers uw strategie en online doelstellingen omzet in uw concept, en dat in samenwerking door onze designer en developers.

Bij ons betekent full-service dat wij in alle fases betrokken zijn met ons team en dat meerdere specialisten aan het proces meewerken. Zo zorgen wij dagelijks dat het resultaat helemaal in orde is.

Functioneel ontwerp laten maken

Uw functioneel ontwerp is het geraamte van de website en zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk door uw website heen navigeren en ook gebruiksvriendelijk oogt. De menustructuur, de (interne) hyperlinks, buttons en functionaliteiten worden besproken op elke webpagina. De vormgeving daarvan wordt pas later in de ontwikkelingsfase bepaald.

Realisatie strategie-concept

Vooraf stellen we een plan om om te kijken hoe we van uw website of webshop een succes kunnen maken. Het concept vertaalt in behoeftes en wensen van uw doelgroep en vormen de uitgangspunten voor uw website.

Uw website zetten we om een een visueel strak design, sterke call-to-actions en zetten we uw content om in zoekmachine vriendelijke teksten. Vanuit het concept leveren we de vormgeving en de content.

Ook het oog wilt wat. De uitstraling wordt bepaald door de vormgeving van de website en wij zorgen ervoor dat de website de kernwaarden van uw organisatie op de juiste wijze uitdraagt.

Op basis van uw wensen en uw huisstijl gaan we aan de slag om het concept verder te ontwikkelen. De vormgeving zorgt ervoor dat de functionaliteiten binnen uw website versterkt worden en dat het kleurgebruik en toepassing van typografie en beeldmateriaal allemaal correct worden geconfigureerd.

Verleiding als belangrijke kernwaarden

Onze functionele webdesigners en conversie optimalisatie specialist bekijken de mogelijkheden om uw website om te zetten in interactieve oplossingen voor uw doelgroep en hoe wij deze doelgroepen kunnen verleiden en aanzetten tot een conversie.

Wij ondersteunen u in het interactief design en gebruiken verschillende cases en theorieën om uw website op basis van verschillende verleidingsprincipes te onderbouwen. Wanneer de resultaten valide en betrouwbaar zijn kijken wij welke converterende webpagina’s op basis van verschillende KPI’s achterlopen en oriënteren ons voor nieuwe aanpassingen op het bestaand ontwerp.

Kom in contact met ons

Wij werken in overleg met onze opdrachtgevers naar een gedegen en onderbouwd concept en werken deze uit tot uw een succesvol ontwerp. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en wij bellen u binnen 4 uur terug!