seo analyse

SEO QuickScan website

Door middel van een SEO analyse voor uw website zijn wij in staat om de bottlenecks en andere mankementen op te sporen. Het is namelijk belangrijk dat uw website op de drie belangrijkste SEO factoren: On-page optimalisatie, technische optimalisatie en off-page optimalisatie goed scoort.

Webizx internetbureau wilt u door middel van een analyse duidelijk maken hoe u deze die factoren kan omzetten naar een duidelijke structuur, kwaliteitscontent, om meer traffic te genereren met uw website of webwinkel.

Zoekmachine optimalisatie is een proces en vergt tijd. Een technische SEO-vriendelijk CMS heeft een gebruiksvriendelijke broncode, heeft geen foutieve webpagina’s en de website laadt snel. Wij laten u door middel van een analyse zien waaraan uw website mankeert aan de techniek.

Inhoud SEO QuickScan:

De specialisten van Webizx internetbureau kunnen u direct helpen. Denk hierbij aan de optimalisatie van de bovenstaande factoren. Met diverse tools en kennis van de laatste ontwikkelingen en technieken optimaliseren wij uw website en komt u hoger in Google.

mailchimp partner

mailchimp partner

SEO QuickScan

1. Technische optimalisatie

Tijdens de SEO-techniek scan doen we een SEO QuickScan op basis van de techniek van de website. We herschrijven deze scan naar een technische SEO-plan, SEO-begeleiding bij de ontwikkeling en het oplossen van deze planning en bieden daarin ondersteuning.

2. SEO Copywriting

Door onze conversie optimalisatie specialist bekijken we of de content op uw website krachtig en overtuigend geschreven is. We vinden namelijk belangrijk dat de teksten aanzet tot een bepaald doel in een vorm van een actie. We hanteren daarbij de volgende begrijppen: contentstrategie en –planning, zoekwoordenanalyse, persuasive (overtuigend) copywriting, SEO, Social media en PR.

3. Content marketing

Door middel van een content marketing strategie kunnen we aantonen dat we op de goede/slechte weg zitten om content aan uw bezoekers aan te leveren, want een gebalanceerde online marketing strategie kan niet zonder het toevoegen van content. We laten ons daarop afspiegelen op verschillende onderwerpen, wensen en behoeften van nieuwe content en de customer journey.

4. Autoriteit bouwen

Voor de optimale vindbaarheid is het tevens belangrijk om uw website qua autoriteit te optimaliseren. Denk hierbij aan linkbuilding, of te wel: in onze termen noemen wij dat liever linkearning. Door middel van een concurrentie- en linkprofielanalyse, on-site linkbuilding en autoriteit analyseren wij uw bottlenecks.

SEO Quickscan aanvragen

Wilt u weten hoe uw website er voor staat op basis van de verschillende facetten van zoekmachine optimalisatie? Waar zitten uw verbeterpunten en hoe kunt u deze direct oplossen? Vraag dan een SEO Quickscan aan en u krijgt binnen een paar dagen uw document per mail aangeleverd.

Voordelen SEO QuickScan
  • Snel en duidelijk overzicht van SEO bottlenecks en actiepunten
  • Overzicht van belangrijke actiepunten voor maximale vindbaarheid
  • Technische optimalisatie van uw website voor gebruikerservaring
  • SEO check van zowel de structuur van uw website als de inhoud
  • Adviezen op maat voor SEO quick wins voor uw website
  • Praktische stappenplan voor een bredere internet marketing strategie

Interesse in een SEO QuickScan?

Heeft u interesse in het verbeteren van uw organische vindbaarheid? Vul het onderstaande formulier in en wij doen voor u een SEO QuickScan aan de hand van de bovenstaande punten!