Over ons

Webizx internetbureau

Webizx is een groeiende, gedreven internetbureau in Noord-Holland die zich richt op uw website/webshop en de online prestaties daarvan. Samen met u ontwikkelen wij een online strategie op maat gemaakt, die wordt uitgevoerd tot een karakteristieke, succesvolle online uitvoering.

Voordat Webizx ook maar een pixel op uw website aanpast, gaan we eerst op zoek naar wat van belang is om uw online doelstellingen te realiseren. We doen niks op onderbuikgevoel, maar op basis van analyses en onderzoek.

Wilde plannen zetten wij om in functionele, gedurfde en intuïtieve concepten, design en ontwerpen. We spreken de taal van uw doelgroep, passend bij uw bedrijfsnaam, huisstijl, merk en dienst of product.

We hebben alles in eigen huis en we vinden de communicatie binnen ons team erg belangrijk. Met een team van twee webontwikkelaars, twee online-marketingspecialisten en een grafisch ontwerper zijn wij zeer actief op het gebied van: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverterenconversie optimalisatieontwikkelen van websites, ontwikkelen van huisstijl, design en fotografie.

We hebben diverse tools en beschikken over verschillende certificaten. Wij besteden aandacht aan de customer journey met uw klanten: online marketing, nieuwsbrieven, e-mail marketing. Maar adviseren en verwerken ook Google Analytics, Google AdWords: Webizx levert alle online diensten tegen een betaalbare prijs. Allen zijn we werkzaam bij een erkend online marketingbureau en vinden ons werk erg leuk om te doen.

Tijdens het proces zijn we eigenwijs genoeg om eigen ideeën toe te voegen, als we vinden dat dit het proces versterkt of ten goede komt aan de online doelstellingen. Samen zorgen we voor de richting aan een ontwerp, zodat het proces uiteindelijk resultaat oplevert!