maatwerk website laten maken

Maatwerk website laten maken

Het laten ontwikkelen van een website kan door twee manieren: (1) een website laten maken met een vooringesteld template of een maatwerk website laten maken. Met een maatwerk website ontwikkelen wij een PSD-bestand naar een volledig, responsive website, helemaal op eigen voorkeur en volledig zoekmachine vriendelijk geschreven.

Het verschil tussen een maatwerk website laten maken en een vooringesteld template website is dat een template website niet volledig naar wensen kan worden ingericht. Vaak worden beperkingen gesteld bij een standaard template en zijn ze vaak gratis.

Ook worden deze templates door meerdere webbeheerders gebruikt en bezitten zij functionaliteiten, die de laadsnelheid van een website beperken. 90% van die functionaliteiten heeft u niet nodig, maar worden wel elke keer ingeladen als een bezoeker de website laadt.

Waarom kiezen voor Webizx

Wij maken uw website geheel op maat op basis van uw wensen en eisen. U kunt onbeperkt feedback op onze designs aangeven. Websites richten wij standaard in voor een goede vindbaarheid. Voor het bereiken van goede posities bij zoekwoorden met hogere concurrentie is meer nodig dan alleen een goede website.

Daarom zullen wij uw website ieder kwartaal het eerste jaar helpen bij het realiseren van een goede vindbaarheid door een uitgebreide SEO-analyse en verwerken wij deze in uw website.

Wij gaan zorgvuldig en communicatief te werk. Wij creëren een zo gebruiksvriendelijk mogelijke CMS, waardoor het voor onze klanten zelf mogelijk wordt gemaakt om de website te beheren. Ook na de ontwikkeling blijven wij u steunen en bieden wij updates. De doorlooptijd van websiteontwikkeling ligt bij ons op vier weken.

Online marketingbureau Noord-Holland

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan uw wensen zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan, indien gewenst, contact met u opnemen. U kunt ook contact met ons opnemen.

Voor meer informatie bekijk ons portfolio. U kunt ook contact opnemen om een afspraak te maken of het een en andere te bespreken.

Maatwerk website laten maken

Goed vindbaar in Google

Onze websites zijn goed vindbaar in de zoekmachines. We besteden tijdens de ontwikkeling extra aandacht aan online marketing, zodat bezoekers na de volledige ontwikkeling direct uw website kunnen vinden.

Een PSD naar WordPress laten omzetten?

Een maatwerk website laten maken naar WordPress of slechts enkele PSD omzetten? Dan bent u bij Webizx internetbureau aan het goede adres. Het PSD is een Photoshop bestand, of te wel het concept van uw website. Nadat het PSD-bestand volledig naar uw design en ‘look and feel’ is gedesigned gaan we over op de ontwikkeling van een website.

Onze maatwerk websites zijn gebaseerd op een schone code, compatibel met alle browsers en is de basis van een zoekmachine vriendelijke website.