facebook marketing

Facebook Marketing

Door middel van Facebook marketing is het mogelijk om uw doelgroep heel specifiek te bereiken. Zo kunnen wij targeten op: demografie, gedrag, interesses of bepaalde netwerken.

Ook is Facebook interessant wanneer het duidelijk is wat voor online doelstellingen u heeft en wat u met uw Facebook campagne wilt bereiken. Wilt u uw bericht of Facebookpagina promoten, mensen naar uw website sturen, conversies op uw website stimuleren of de betrokkenheid en mensen in uw omgeving bereiken?

Via een pixel kunnen wij heel makkelijk bijsturen en waar mogelijk uw Facebook campagne optimaliseren. Een pixel meet de conversie op uw website.

Met Facebook marketing is het tevens mogelijk om aan de hand van uw doelstellingen het type advertentie te selecteren. Webizx internetbureau weet precies om te gaan met dit soort belangrijke vragen.

Facebook marketing bureau

Beheer van uw Facebook campagne

Wij beheren uw Facebook campagnes om uw omzet te verbeteren. Bij al onze klanten hebben wij gemiddeld een conversiepercentage van 64% opgeleverd. Ook bekijken wij tegelijkertijd de mogelijkheden in remarketing op Facebook, remarketing op uw e-mailbestanden en doen we een uitgebreide doelgroepanalyse.

Geef uw online marketing uit handen aan onze specialisten, wij zorgen ervoor dat uw Return on Investment (ROI) wordt verbeterd. Wenst u van Webizx internetbureau een offerte te ontvangen over het marketingkanaal: Facebook marketing, of bent u verder benieuwd naar onze werkwijze en mogelijkheden?

Neem contact op

Facebook marketing

Dynamische remarketing op Facebook

Met dynamische remarketing op Facebook kunt u gemakkelijk uw bezoekers bereiken die in het verleden op uw website is geweest om opnieuw uw producten onder de aandacht te brengen en uw omzet te vergroten, of meer likes te verzamelen. Presenter uw website of webshop en breng uw producten of diensten extra onder de aandacht, zorg voor meer sympathie en betrokkenheid bij uw product of dienst.

Websitebezoekers bereiken op Facebook

Websitebezoekers die op uw website zijn geweest, maar niet zijn geconverteerd naar uw website doel, kunt u bereiken door dynamische remarketing. Door een banner of aantrekkelijke actie, bijvoorbeeld een korting van uw product of dienst, kunt u deze websitebezoekers nog laten converteren op uw website.

Ook is het mogelijk om naast websitebezoekers, uw e-mail database te importeren om hen via een Facebook campagne te bereikeiken.


Wat doen we?

Google partner Webizx

Overige diensten

Webizx levert verschillende online marketing diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij: