dak
Groene daken en gevels Provincie Flevoland.
Een groen dak is een dak met plantjes erop. Groene daken zorgen voor opslag van water en dus voor minder wateroverlast. Een groen dak of een groene gevel zorgen voor een betere isolatie, waardoor het in het huis of bedrijf in de zomer koeler blijft en in de winter juist warmer.
GAMMA Dakbedekking plat dak Rubberen tegels, dakisolatie.
Dakbedekking plat dak kopen bij GAMMA. GAMMA biedt verschillende producten voor het bedekken van een plat dak. Zorg ervoor dat jouw dak zorgvuldig en met de juiste materialen wordt bedekt waardoor je geen kans loopt op lekkage. Gebruik hiervoor dakplaten.
Zoekresultaten.
dac dak, afdak, bekleding 1240; Bern, vnder dak onder dak 1270-90; CG II, Moraalb, alse van dake ochte van wanden zowel wat betreft het dak als de muren 1283; CG I, 722, dac 1340-60; MNW-R. dak bedekking van een huis; ohd.
Dak Jongeneel.
Hout Plaatmateriaal Gevel Tuinhout Ruwbouw Afbouw Deuren en kozijnen Gereedschap Ijzerwaren Installatie materialen Acties. Deuren en kozijnen. Terug naar Ruwbouw. Dakramen en lichtkoepels. Bladlood en loodvervangers. Hemelwater afvoer HWA. EPDM, golfplaten, bitumen. Dakramen en lichtkoepels. dakramen, lichtkoepels, doorvoeren. Bladlood en loodvervangers.
Cazdak: dakbedekking, dakonderhoud en installatietechniek onder één dak.
Regelmatige inspectie van uw dak voorkomt schade en hoge herstelkosten. Cazdak is lid van de landelijke onderhoudsdienst Dakbehoud Nederland. Specialist in onderhoud en renovatie van daken. Bij ons vindt u alle kennis van dakbedekking, dakonderhoud en installatietechniek onder één dak.
Nieuw dak nodig? Ruim assortiment in bouwmaterialen Huisman Gemert.
Golfplaten Damwandplaten dak Sandwichpanelen Dak Dakpanplaten. Warmdakplaten Dakbedekking Lichtplaten Zetwerk dak. Gordingen Dakgoten Daglichtbuizen Dakramen. Isolatieplaten dak Bijpassende artikelen. Toon 12 24 48 per pagina. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Samenstellen Huisman's' Keuze. Humanit vezelcement golfplaat, 51/177 profiel.
Subsidies voor groene daken Gemeente Almelo.
U kunt ook subsidie krijgen voor een groen dak op een carport, garage of schuur. De oppervlakte van het dak moet minimaal 20 m2 en moet minimaal 15 liter water kunnen opslaan per m2. Het moet een groen dak zijn met planten die goed tegen droogte kunnen.
Dak: materialen voor alle daklagen Bouwmaat.
Net zo belangrijk als een stevige fundering van een huis, is het dak de beschermer tegen weer en wind. Het spreekt voor zich dat de bouwmaterialen en producten in deze categorie tegen een stootje, of beter gezegd tegen wisselende weersomstandigheden moeten kunnen.
Repareer het dak als de zon schijnt Publicatie Algemene Bestuursdienst.
U bevindt zich hier: Algemene Bestuursdienst Documenten Repareer het dak als de zon schijnt. Zoeken binnen Algemene Bestuursdienst Zoek. Repareer het dak als de zon schijnt. José Lazeroms en Rob Kerstens ABDTOPConsult ICTU. Download Repareer het dak als de zon schijnt.
Dak en thuislozen SP.
Dak en thuislozen.: Voorkom dakloosheid van mensen met schulden. Het aantal dak en thuislozen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Gemeenten moeten een zorgplicht krijgen. Daklozenteams worden ingesteld om daklozen te begeleiden. Waar enerzijds de opvangcentra overvol raken, zien we anderzijds dat de doorstroom knelt.

Contacteer ons

Op zoek naar dak?